• 15
    meseleyi ben anlatayim size. kahvehaneye gozleri goren biri girse ve "naber lan kör" deseniz alinmaz gucenmez. hatta "iyidir lan sagir" der gecer. ama gercekten kor birine "naber lan kor" derseniz ayiptir. cunku gercekten kordur.

    hoca konusunda bu kadar yaygara kopuyor. anliyorum arkadaslari. hamzaoglu imzaladiginda "ulan kariyeri yok ama destek olunursa yapabilir kendi icimizden efsane yaratiriz fena mi?" diye dusunduler. biz de her galatasaray teknik direktorune yaptigimiz gibi destegimizi verdik. nasil verdik bu destegi? kazandiginda dahi gordugumuz hatalari dile getirerek. antihamzaci olduk bu arada ama olsun. yas 36 olunca sallamiyorsun bebeleri pek. dogru bildigini soyluyorsun. sabri isterse destan yazsin. takimin oyuncusu degil mesela. zaman gectikce gorduk ki hamzaoglu hatalarindan ders cikarmiyor. mesela umut sabri sag kanadina hem de fener macinda israr ediyor. genclere sadece anadolu takimlarina karsi guveniyor. kendisine hoca degilsin dedik ve sanki o gun biraktik biz hoca demeyi. halbuki hamza'ya hic hoca demedim ki hoca demeyi bırakayım? sabri yarin td olsa hoca mi diyeceksiniz? hamza benim gozumun onunde ortalari daglara taslara yapan yetenegi kisitli ama efendi bir topcu idi. kaldi ki hangi teknik direktore hoca demek zorunda kaldik?

    iste burada kor hikayesi giriyor devreye. bilincaltinda hocanin kariyeri olmadigini savunuculari da biliyor ve boyle bir hassasiyet gelistiriyorlar. isin dramatik tarafi buna moderasyon da uyuyor. uysunlar. yildirmaya calisiyorlar ama biz bu platformu gelenekci biatci anlayisa birakmayacagiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın