resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 118
    cok sacmayiz ya. gercekten inanilmaz komiğiz. bu adamin scout ekibinde basarili olduğunu dusunmuyorum. gercekten gecen sezonki bin tane oyuncunun alinip 20 milyon euronun car cur edilmesinin esas sorumlusu bu adam ve ekibidir. anca bruma uzerinden vurulmasi cok komik abi.

    daha uc haftaya kadar buralar brumaaaaa kara treeeeeen dola boynumaaaaaaaa diye bagiran adam doluydu. brumayi destekleyenlerden biri de benim. bruma konusunda yanilmis olabilir miyiz, pek tabii. ancak iki yildir izledigimiz bu oyuncunun bir takim meziyetlerini buraya yazip sayfalarca guzellemeler yapildigina gore brumanin bir ışığı olduğunu göz ardi edemeyiz. bu adam da bu isigi ilk gordugunde 18 yasindaki brumanin potansiyelinin farkina varmis. transferini istemis. transfer de edilmis. bu sozlukte soyle bir gecmise giderseniz de brumanin ne kadar mukemmel bir transfer hamlesi oldugu yazilmis son uc haftaya kadar. bin kusur yazarin iki yildir brumanin bir kazik oldugunu farkedememekle kalmayip tam tersi bir sekilde superstar adayi olarak gordugu brumayi iki yil once gorup begendi diye simdi sallamak ne kadar komik abi. komik bile degil trajik. cunku sen zaten iki hafta önceye kadar bu adamin dusuncelerinin bin katini dusunuyordun bruma icin. simdi iki hafta sonra fikrini degistirip bu adama bindirip dalga geciyorsun. valla komik bile degil.

    bu adam kimdir, ne eğitimi almistir bilmem. sevmem de. ama bu adami bruma uzerinden elestiren adamlarin eski entrylerine baksam bin tane bruma guzellemesi vardir. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu arkadas.
App Store'dan indirin Google Play'den alın