• 514
    kendisi gibi sevenleri de sapla samanı karıştırıyor.

    başlıkta kendisini eleştiren iki yazardan biri olarak çocukça cevaplar yazan arkadaşlara iki çift laf edeceğim.

    ünal aysal'ı başarı varken hep destekledim, terim gittiğinde fevri birkaç yazım oldu ancak hep arkasındaydım. bırakırken ve bıraktıktan sonra "ben demiştim kaçtı işte;))))" tarzı seviyesiz şeyler yazmadım. hatta adayları gördükten sonra kesinlikle ortamı bunları bırakmamalı dedim.

    mancini hakkında hep umutlu şeyler yazdım ancak kendisi ne yazık ki hep umudumuz çekip aldı bizden. deplasman kayıpları, sadece savunmayı düşünmesi gibi konularda kendisini eleştirdim. ancak kondisyon bakımından iyi olduğunu yazdım durdum. hatta prandelli ve hamza hocanın mancini'nin mirasını yediğini düşünüyorum bu konuda. kendisi gitmeden günler önce de kalıp kalmaması hakkında kararsız olduğumu çünkü gelecek olanın kendisinden başarılı olup olamayacağını kestiremediğimi söylemiştim.

    terim'in gidiş şeklinin bize yansıma hali, terim gitmeden günler önce "mancini ile görüşüldü kesin olarak gelecek" entry'sinin gerçekleşmesi, yönetim kurulunun futbolla alakasız kişilerle doldurulması gibi durumlarda eleştirilerim oldu ve bunlar objektif olarak bakıldığında fanboyluk olarak algılanması güç eleştirilerdi.

    ancak hiçbir zaman galatasaray puan kaybetsin yeter ki şu şu isimli kişiler gitsin diye düşünmedim. hayatımın hiçbir döneminde adam seçmedim. yok allah'ın adanalısı yok allah'ın rizelisi gibi argümanlarla başarılı insanları aşağıya çekmeye çalışmadım. bu tavırda olmayan biri olarak "birileri gitsin diye galatasaray'ın başarısızlığını kovalayanlar şimdi konuşmasın" tarzı iftiralara "kişi kendiden bilirmiş işi" diyorum ve sizleri kendi mükemmel elit tayfanızla baş başa bırakıyorum.

    tayfa dedim özür diliyorum. topluluk demeliydim :((
App Store'dan indirin Google Play'den alın