• 5
    nick altımda böyle bir tartışmaya girmeyi istemem ancak üstteki entry' den dolayı cevap hakkım doğmuştur. hafiften de bir saldırı olunca cevap verme gerekliliği doğdu.

    şimdi gelelim nick altımdaki 4 numaralı entry'e. (bkz: #1670365) diye verilen ve eleştirilen söz konusu entry'm ile ilgili tamamen yanlış bir eleştiri yapılmıştır. eleştiren kardeşimiz ya ilgili entry'mi doğru düzgün okumamış ya da okuduğunu anlamamıştır. hatta ilgili entry başında buna benzer eleştirilerin çıkabileceğini düşünerek drvenom isimli yazarı hiç tanımadığımı ve bir merhabam bile olmadığını özellikle belirttim. ama yukardaki kardeşimiz yazdığım yazıyı sanki planlı bir hareket, savunma, haklı çıkarma gibi algılamış.eleştirideki hata en başta burdan başlıyor.

    devamında yazdığı saygı saygısızlığı, terbiye terbiyesizliği karıştırmakla ilgili yapılan eleştiri ise konudan çok uzak ve alakasızdır. madem o konuya da girdin ona da cevap vereyim. saygı ve terbiyesiz kelimeleri çok fazla değişkenlik gösteren kelimeler değildir. sana göre saygısız ve terbiyesiz olan ifade bana göre de yüksek ihtimalle öyledir. tabi saygısızlık ve terbiyesizlik kelimelerinin içeriğini iyi biliyorsan. burda da seninle çelişkiye düştük. sen drvenom isimli yazarı ilgili entry'nden dolayı saygısız buluyorsun ancak bana göre öyle değil. hukukta bile saygısız ve terbiyesiz kelimesi hitap şekline ve söylendiği olaya göre hakaret sayılabiliyorken, ben bir adama ismiyle hitap edildi diye saygısızlık ve terbiyesizlik yapıldığını hiç görmedim duymadım.tabi hukukla ilgili arkadaşların konuyla ilgili çok daha net detaylı bilgisi vardır. ve konuyla ilgili yazarı bu açıdan eleştirdiğiniz için bunun yanlış olduğunu düşündüğüm için yazımda ifade ettim.

    yani güzel kardeşim sen benim karıştırdığımı düşündüğün konuyu karıştırmışsın. ayrıca yukarda söylediğin '' sen ve o arkadaşın kim ki'' diye kurduğun cümle yine konuyla çok alakasız ve sataşmak için yazılmış. birinin haklı olduğunu ya da saygısız olduğunu söylemem için önemli biri olmamız gerekmiyor heralde.

    velhasıl eleştiride ciddi hatalar var.

    sen de sağlıcakla kal kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın