resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 5790
    lig acisindan geçen yil kendisini cok ekonomik kullanmisti. buyuk maclarda diri iken kucuk maclarda fevri takilip bir cogumuzun sinirlerini bozmustu. ancak drogba gibi birinden 37 yasindayken antep deplasmaninda full performans bekleyemezsiniz. cunku zaten yaslanmis ve sezonun kirk macini kaldirmasi cok zor bir drogba gucunu herkesin izleyecegi maçlara saklayacakti ve bu da bazi acilardan bakinca anlasilabilir bi durumdu.

    belki yabanci siniri olmasa bu sene hamle anlaminda kendisini kullanabilirdik ama maddi durum ve sinirlar dusunulunce yollarin ayrilmasi da mantikliydi.

    drogba cok buyuk bir yildiz olarak geldi ve hepimizin inanamadigi bakislar arasinda bir bucuk yil bizlere bir ruya yasatip gitti. onun bizden biri olmasi zaten yeterince fantastikti. ve ilerde de hep cok baska bir duyguyla onu anacagiz.

    o şaşalı dönemden bize güzel bir hatiradan ziyade bir simge olarak kalacak kisi ise suphesiz ki wesley sneijderdir. umarim bir dort yillik sozlesme daha imzalayip 10 numarayi en azindan bir sureligine tekrar emekli ederiz bu formadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın