resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2932
    gecen sene sakatlandiginda buyuk ihtimal 1 yil sonra donebilir demistim. sanirim bugunlerde 1 yil doldu. sakatliginin ciddiyeti ve rehabilitasyon surecini kucumsememek gerek. sakatlandigi seven sevmeyen herkesin ici acimisti, simdi aldigi parayi bahane edip hakaret etmeyi dogru bulmuyorum. zaten sirf boyle negatif yazilar olmasin diye 3 mart manisa macinda attigi frikik umarim gol olur diye dua ediyordum.

    eminim tum sozluk bana naif diyecektir fakat dusuk bir maas karsiligi takimda kalmasini istiyorum. hala faydalanilabilecegini dusunuyorum. cunku takimda keita zamanindan sonra ilk defa kanat oyunculari gelmeye basladi. keita varken de arda solu, keita sagi aldigi icin o kanatli oyuna dahil olamadi. sonra da bir daha takim kanat oyuncusu goremedi. simdi sneijder'li bir kanat takimi olmaya dogru evriliyoruz ve elimizde sag kanatta oynayabilecek sadece 2 oyuncu var: bruma ve aydin. sinan kanat/forvet olarak is yapabilir fakat vucudunu kullanm seklini ve kaleye yonelimini dusunurseniz sinan daha cok bir forvet. olcan, yasin sagda hic varlik gosteremiyor. bruma'nin da esas bolgesinin sol kanat oldugunu dusunursek hem sag kanat icin yabanci bir oyuncu ihtiyacimiz var hem de yerli bir sag kanat yedegi ihtiyaci icin aydin'in dusuk bir maasla kalmasini mantikli buluyorum.

    tabi benimkisi naif bir temenni de olabilir. belki berbat bir formdadir ve asla duzelmeyecektir. seyredemedigimiz icin net bir fikrim yok.

    umarim form tutar, kupa maclarinda baslayip ligde de takima katki verir. kendisi hakkinda bu cocukca istegim de naiflikten cikip gercekci bir yaklasima donusur. sag kanat oyuncusu takim icin cok ekstra bir sey bu sene icin. ikinci yari sag cizgiye yedekten giren emre colak yerine aydin'i tercih ederim(emre cok daha yetenekli bir oyuncu olsa da sag cizgide kendini de takimi da heba ediyor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın