• 1
    gece gece kimsenin moralini bozmak gibi olmasın ama herkes 15 senedir alınamayan galibiyetten bahsederken aslında işin daha kötü olduğu anlaşılıyor. 22 yaşında bir galatasaraylı olarak doğduktan sonra nasıl bir kısır döngü içine girmişsek koskoca 22 yıla sadece bir galibiyet sığdırabilmişiz. hani böyle ahım şahım, bunaltıcı bir atmosfer de yok. dere yatağında yer alan ve etrafı bok kokan bir stadın neyinden etkileniyoruz onu da anlamış değilim. iyi de gitsek kötü de gitsek bir çok maçtan istediğimiz sonucu alamadık. 2012'de baros'un direkten dönen topu sonrası bu statta ciddi ciddi büyü olduğunu düşünmüştüm. hala da düşünmüyor değilim.

    artık totem mi yapıyoruz, sözlük ahalisi olarak hep birlikte sinerji mi oluşturuyoruz ne yaparsak yapalım bu kısır döngüye bir son verelim.

    eğer g.saray passolig'i ile bu maça f.bahçe tarafından bilet alınabiliyorsa hayatımda ilk kez f.bahçe deplasmanına giderek ilginç bir totem yapmayı hatta sahaya okunmuş muska atmayı bile planlıyorum. kimse beraberlik işimize yarıyor demesin. şu adamları artık tam anlamıyla susturalım.

    hamza hoca şimdiden fark yaratmaya başladı. inşallah bu farkı şu deplasmandan alınacak galibiyetle daha da perçinler.

    (bkz: allah yardımcımız olsun)
App Store'dan indirin Google Play'den alın