2014-15 Türkiye Süper Lig 22.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 269
    1 ay önce bana sorsalar galatasaray futbol takımında olmazsa maçı kazanmayı çok riske atarız diyecegin ilk 4 futbolcu kim diye , cevabım:

    1) muslera
    2)felipe melo
    3)burak yılmaz
    4)semih kaya

    olurdu. dün 27 şubat 2015 galatasaray kayseri erciyesspor maçında bu en önemli ilk 4 oyuncudan 3ü yoktu ve yine da haklı bir futbolla galip gelmeyi bildik. öncelikle futbolculara prandelli ve mancini dönemindeki koşu mesafelerini 105 kilometrelerden 112lere çektikleri için, mücadeleyi arttırdıkları için teşekkürler, hamza hocamızdan allah razı olsun. birazcık da hakkını yedik bir aralar, lig arası hiç iyi geçilmemiş dedik takım kosmuyor dedik ama takım maşallah o kadar eksige ragmen koşuyor mücadele ediyor.

    bir teşekkür de bugun o stadyumu bizimle beraber dolduran taraftarımıza, 90 dakika susmadık ve ben bugun stadyumda şampiyonluk havasına girmiş ve şampiyonluga kenetlenmiş bir galatasaray taraftarı gördüm. gerek hakemi baskı altına alması, gerek futbolcuları desteklemesi gayet olumluydu. hele ki maç sonuna dogru '' fenerbahce köpeğine '' tezahuratı beni benden aldı, herkes 2 kişilik bagırdı orada.

    elimize saglık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın