• 51
    evet dostlar, tek yazarımız dışında tüm katılımcıların takımları belli oldu.

    torbalar, galatasaray sözlük playstation 4 fifa duvarındaki kriterlere göre belirlendi. ilk kez turnuvalara katılacak arkadaşlar ise torbalara turnuvaya katıldıkları sıraya göre yerleştirildiler. yani son gelen yeni katılımcılar kendilerine son torbadan yer buldular. ayrıca bu turnuvanın yazarlara genel tabloda getireceği puanlar da belli oldu.

    ve tabii ki gruplar; onları da adil bir şekilde youtube videosu yapamasam da bana güveneceginizi düşünerekten bir kağıda numaralar yazarak kendimce çektim.

    başlığın ilk entry'sinde tüm torbaları, grupları ve de rakiplerinizin psn'lerini bulabilirsiniz. yine geçtiğimiz turnuvada olduğu gibi puan eşitliğinde ikili averaj kuralı uygulanacak, onda da eşitlik bozulmazsa genel averaja bakılacaktır. 5'li gruplarda ilk 3 sırayı alan takımlar, 6'lı grupta ise ilk 4'e giren takımlar son 16'ya kalacaklardır.

    maçlar için rakibinize friendly daveti yollarken "online teams" olarak daveti atmayı unutmayınız.

    turnuvanın yegane ve değişmez kuralı rakibe saygıdır. maçlardan sonra sizden beklenen tek şey skorları başlıkta paylaşmanızdır. turnuvanın daha güzel ve keyifli geçmesi adına her türlü maç raporunun ve de görselin başımızın üstünde yeri vardır. özellikle gol videolarınızı açıkçası heyecanla bekliyorum.

    maçlara başlayabilirsiniz. herkese çok keyifli geçireceği bir turnuva dilerim.

    maçların tamamlanması için son gün galatasaray'ımızın kadıköy'den başı dik ayrılacağı 8 mart pazar günü saat 23:59'dur.

    başarılar!

    #rakibesaygı
App Store'dan indirin Google Play'den alın