resim
Duygun Yarsuvat
Görev:Başkan
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 389
    başkan olarak icraatları beğenilmeyebilir. ancak yapılan yorumlara baktığımda çok çirkin kelimeler kullanılıyor hakkında.
    bir çok kişi kendisinin bilgi ve birikimine sahip olmak için yıllarını verse yine aynı donanıma gelemeyebilir. o alay edilen adam profesör. torpille, yalanla, kayırmayla şans eseri bir yerlere gelmiş adamlar koskoca galatasaray başkanını, bir profesörü, bir hukukçuyu, galatasaray üniversitesi'nde dekanlık, rektör yardımcılığı yapmış bir insanı eleştirebiliyor ve üzerine prim alıyor ya artık aklımın alabileceği kapasite doldu.
    başkan olarak eleştirilebilir ancak kişilik olarak saygı duyulması gerekir. yüz yüze gelinse tek kelime edemeyecek potansiyelde insanlar galatasaray başkanına sallıyor ve bu taraftar buna izin veriyor. beyler, dostlar, abiler, kardeşler amaçlı olarak yalan haber yapan, bu yalanlarla beslenen tv programlarının ve yorumcularının ipin ucunu kaçırmış bir şekilde koskoca galatasaray başkanına hakarete varan şeyler söylemesini içinize sindirebiliyorsanız bambaşka dünyaların insanıyız demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın