resim
Ahmet Oğuz Çetin
Görev:Gelişim Direktörü
Takım:Türkiye
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 120
    kendisine olan nefretimi normal anltabilecegimi sanmiyorum. ben 6-7 yasindaydim, bu futbolcuydu. cocuk halimle tabi hayvan haklri ya da saygisini cok bilmedigim icin soyle bir sey derdim: kendime kopek alicam adini da oguz koyucam. oguz kopekten baska bir sey olamaz derdim. o yasta herifin sinsi ve iki yuzlu oldugunu biliyordum. onun yuzunden milli takimda unal'i seyredemezdik. bir halt oynamazdi milli maclarda. o zamanlar milli takim simdikinden daha onemliydi benim icin.

    neden adini aniyoruma gelince, trt'de az once duygun yarsuvat'in aciklamasini yayinladilar sok aciklama aziz'le ilgili diye. adamin dedigi hicbir sey yok, aziz yildirimi tanimiyorum, tanismadik sadece fotolardan biliyorum, maca gelirse tanisacagiz sanirim dedi. sadece bu.

    sonrasinda bu sinsi serefsiz kalkip sunu dedi: derbilerden once cikip boyle ortaligi gererler hep. fenerbahce de yapabilir tabi. bunun sorununu da futbolcu ceker falan bisiler sacmaladi.

    sen nasil bir kaypaksin anlamiyorum ki. olmayan yerde gerginlik var gibi gostererek hedef gosteren sensiz serefsiz herif.

    tipine bakip feneri diyecegin insan modeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın