resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 349
    yalan yok, kendisini çok severim. aslında seveni çoktur arif'in. ama uefa kupası neslinde var bu milliyetçilik. uefa kupası ve avrupa zaferleriyle galatasaraylı olmuş yurdum insanında da var bu milliyetçilik. milliyetçilikten kastım ülkücülük, üç hilal falan değil. bu milliyetçilik yerliyi kollama ve yabancıya önyargılı bakma şeklinde oluyor.

    mesela sneijder daha yeni transfer olacak. trt'deki programda bünyamin ve arif daha sneijder'in nasıl bir futbolcu olduğundan bihaber selçuk üzerinden sneijder'i, burak üzerinden drogba'yı yermeye çalışıyor. selçuk ve burak da salak değiller ya, alıyolar gazı, sadece bahane üretiyorlar kötü formlarına. allah aşkına söyleyin, bugün selçuk da burak da formundalar, sneijder mi engel oluyomuş bunlara? futbol iyi futbolcularla iyi oynanır. xavi iniesta'yla güzeldir, burak sneijder'le. şu üçüncü dünya ülkesi bahane mekanizmalarını artık bırakalım. bir oyuncu kötü oynuyorsa eleştirelim, iyiyse bağrımıza basalım. galatasaray formasını layıkıyla taşıyanlar arasında ayrım yapmayalım.

    arif ve onun zihniyetindeki galatasaraylıların saygı duyduğu üç tane yabancı futbolcu vardır. hagi, popescu, taffarel. diğerlerini ve yeni gelen yabancı futbolcuları para avcısı olarak görürler. başarılı olamayacağını söylerler, en ufak hatasında oyuncuyu silerler. hatta kendi sevdikleri yerli futbolcu ezilmesin diye yabancının başarılı olmasını da istemezler. acı bir gerçek bu. zihniyetlerini değiştirmeleri dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın