resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8307
    galatasarayın en iyi oyuncusu olmakla birlikte, eğer bir takımın şampiyon olması isteniyorsa her türlü olumsuzluğu bir avantaja çevirmek iktiza eder.

    melo, oyun tarzı itibariyle oynadığı takım için dezavantaj oluşturan bazı özellikleri haiz. gel gör ki hem brezilya milli takımında, hem juventusta olmayan şey burada oldu ve melo birçok fedakarlık yaparak, çoğu maç insanüstü mücadele ederek tek başına bu açıklarını kapattı.

    şimdi yapılması gereken, melonun dezavantaj yaratan -ki bence en önemlisi yerini çok kaybetmesiydi- özelliklerini iyi analiz edip bu eksikliklerin olmayacağı farklı bir takım dizilişi ve oyun planı yaratılması. elbette o takımın da bazı eksikleri olacak, bunun kaçışı yok. bayern münihin de, real madridin de eksikleri var zira.

    unutulmasın ki önemli olan felipe melo, wesley sneijder, hakan balta, gheorghe hagi değil galatasaray. melo düzelir, seneye yine eskisi gibi oynar zaten, orada sıkıntı yok. hamza hoca bunun bir yolunu bulacaktır ve bence onun için de en kritik sınav melonun yokluğu olacak. melo galatasarayda ipten alan adam çünkü. bu ipten alan performansı uzun vadeye yaydığı için pek göze batmıyor. artık melo yok, bakalım hocamız nasıl bir çözüm bulacak.

    benim görüşüm cemailiyi deneyeceği yönünde. tabii bu cemaili için de bir şans. gelişmiş özelliklerini iyi kullanırsa takımın dişlilerinden biri olur. çünkü kendisi kalite olarak yabana atılacak biri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın