resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8295
    bakıyorum da bir oyuncu sakatlandı diye şampiyonluğu veren yazarları bize göstermiş efsanemizdir. öncelikle kendisine geçmiş olsun diliyorum. inşallah bir an önce döner.

    beyler size gelirsek, galatasaray'ın zor durumlarda gösterdiği reaksiyonları anlamaktan bihabersiniz sanıyorum. ya da galatasaray'ı bu zamana kadar hiç takip etmemiştiniz, melo'yu da sağdan soldan duyduğunuz kadar biliyorsunuz ve haliyle bu kadar önemli bir oyuncu sezonu kapatınca da şampiyonluk gitti diyorsunuz. ama o öyle değil işte.

    biz büyük camiayız, en zor durumlardan galibiyetler ve şampiyonluklar çıkarmayı başarmış büyük bir dünya kulübüyüz. biz hagi'siz uefa kupası'nı almadık mı? büyük şefsiz fenerbahçe'ye geçit vermeyerek 2012'de, sahalarında şampiyon olmadık mı? fatih terim'siz(u: ki o sezon bizim için hayati önemdeydi fatih hoca. şu an her ne kadar gözümden düşmüş de olsa emeklerini inkar edemem, teşekkür ediyorum kendisine) son 6 maçı almadık mı 2012-13 sezonunda? keza 2008 şampiyonluğu? şimdiki durumumuzdan maddi olarak daha beter olduğumuz efsanevi 2006 şampiyonluğu? bunlar nasıl geldi?

    biraz güvenin arkadaş takıma. biraz güvenin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın