resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 346
    havaalanında para koparmaya çalışan cüceyi hagi'ye musallat edip, pişmiş kelle gibi diğer türk oyuncularla beraber dalga geçen adam. hagi kameralar önünde para vermekten utanıyor da arkada veriyor parayı. arif ne mi yapıyor, kaç para verdi diye soruyor cüceye.

    düşünün lan elin rumen'i nasıl kalbimizin ortasına oturdu?! teknik direktörlük yapıp canımıza okuduğunda bile sevgimiz saygımız neden azalmadı? ne düşüneceksiniz tabii, gidin milyon dolarları rüzgar güllerine yatırın siz.

    ders size değil gençlere lazım. sizlerin yok olmanızı beklerken onların yeşermesine çaba sarf edeceğiz.

    hayat gariptir gençler. kimin galip kimin mağlup olduğunu bilemezsiniz. ne yaparsanız yapın çıkarınız uğruna kimsenin hakkını çiğnemeyin. bu adamlar tipik türk insanı. eziklik üstlerine derileri gibi yapışmıştır. hasbelkader allah yüzlerine gülmüş ve maddi açıdan onları iyi yerlere getirmiştir. ama unutmayın bireysel olarak güçleri yoktur. tayfacılık oynarlar bu yüzden. yeni jenerasyonlar olarak gelişen dünyayla illa ki o bireyselliğe adapte olacaksınız. bencilliğinize ve büyüklerin sizi yermesine kulak asmayın. haddinizi bilmeyin ki kendinizi aşın. hatalar da yapacaksınız. benim de tasvip etmediğim davranışlarınız olacak. boşverin kendi yolunuzu çizin. ama dediğim gibi bunu yaparken kimsenin hakkını yemeyin, kimsenin ayağını kaydırmayın. bencillik kötü bir şey değildir. başarmak için her yol mübah demek kötü şeydir. kendi yolunuzu çizin. sakın ama sakın bu adamları örnek almayın. kaale de almayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın