• 335
    artık kafasını çalıştırmalı ve galatasaray üzerine oynanan oyunlar konusunda uyanık olmalıdır.

    bütün bir spor medyası fenerbahçe'nin satılık kalemleri tarafından ele geçirilmiş durumda ve adamların derdi gücü ne yapsak da galatasaray'a zarar verebilsek.

    adamlar yemiyor içmiyor, belki evinde karısına çocuğuna vakit ayırmıyor, galatasaray'ı nasıl yıpratırım diye plan yapmaya ayırıyor bütün zekasını.

    fenerbahçe'de diego ribas diye bir oyuncu var mesela. bilmem kaç milyon euro ya alınmış geldiğinden beri yatıyor, beş kuruş fayda sağlamamış fenere, sağlayacağı da yok. bu eleman yattığı yerden milyon euroları götürüyor, bir tane spor yazarı ya da spor gazetesi bu durumdan dem vuruyor mu? aynı durum wesley sneijder da olsa ne olurdu, bi düşünün? sneijder faydanın allahını sağlamasına rağmen saldırıyorlar adama, karısından vuruyorlar, orasından vuruyorlar burasından vuruyorlar. bitirmeye çalışıyorlar, galatasaraydan koparmaya uğraşıyorlar. lincoln'ü nasıl yedilerse aynısını yapmaya çalışıyorlar. peki bizim objektif basınımız diego ile ilgili ne yapıyor? hiçbir şey? neden? çünkü objektif felan değiller.

    yani biz mi kaldık bi tek bu milletin enayisi de hep biz özeleştiri yapalım, hep biz objektif olalım? düşmanlarımız objektif değil ki biz neden böyle bi tribe girelim?

    soma mevzusu üzerinden 2-3 gündür yine galatasaray'a vurmaya çalışıyorlar. kulüp açıklama yapmış, bir sıkıntı var ki ödenemiyor. nedir yani biz soma'nın parasına mı yattık? ulan o paranın toplanabilmesindeki olay zaten galatasaray'ın maç yapması, galatasaray oyuncularının sakatlık riskine rağmen böyle bi hayır işine girmiş, bi aksaklık olmuş para blokeli duruyormuş. paranın üstüne yatma olayı yok. fenerbahçe medyası bunun algı operasyonunu yapıyor. sanki galatasaray maden ocaklarının sahibi, somalıların hakkını yiyor. o paranın toplanabilme sebebi galatasaray'ın varlığı, galatasaray istedi diye toplanan bir para. bu kadar paraya tamah etsek, istediğimiz zaman oralarda hazırlık maçı yapıp parayı kaldırırız.

    adamlar şeytan, fenerbahçelilikten midir, azizin paralarından mıdır bilmem gözleri kararmış. bunların tek isteği galatasaray'ın maddi manevi zarara uğraması. bunları objektif görüp de, bunların zokalarını yutmasın galatasaraylılar da, sözlük yazarları da. gerizekalılık oluyor çünkü bir yerden sonrası. aynı delikten iki kere ısırılana gerizekalı denir, evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın