resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2537
    iki gündür jordon ibe üzerinden eleştirilen oyuncu. insanlar futbolun sırrını çözmüşler yemin ederim.

    gençlerin, hele ki cılız olanlarının çok zor tutunabildiği bir lige sahibiz, aklı olan ya fizik gücü yüksek afrikalıya, ya da yaşını başını almış tecrübelilere yatırım yapıyor, biz de bugün ayaktaysak iskeletimiz melo, sneijder, burak vs. gibi olgun oyunculardan oluştuğu için ayaktayız. bu tip takımlara da maksimum bir iki tane genç yeter. onların da iyisini, iyi yerde yetişmişini, güçlüsünü alacaksın;

    (bkz: sinan gümüş)
    (bkz: koray günter)

    bruma toy bir oyuncu, altyapıdan tam hazır olarak çıkmamış, biz de oyuncu yetiştirme konusunda süper bir ekol değiliz, hele ki yabancı olanı, deneysel işler bunlar... jordon ibe aynen sinan gümüş ve koray günter gibi iyi bir futbol ülkesinde iyi çalıştırılmış, iyi eğitilmiş bir oyuncu. bruma da iyi bir oyuncu ama bize uygun değil, olayı "ibe de ne topçuymuş be, bir de bizim bruma'ya bak" seviyesine çekmek, net futboldan anlamaktır.

    siyahi diye afrikalı muamelesi görüyor, portekizli bu adam, portekiz ve ispanya gençleri bize ekol olarak da fizik olarak da en gitmeyen tipte adamlar, alacaksan almanya'dan gurbetçi veya afrika'dan aygır gibi adam alacaksın işte bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın