resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 649
    20 şubat 2015 kayseri erciyesspor konyaspor maçında oldukça kötü bir performans göstermiş ve direk skora etki etmiştir. ilk olarak konyasporlu selim ay'ın gözünün önünde elle oynadığı pozisyonu görmeyip oyunu devam ettirmiş, ardından k.erciyessporlu oyuncuların yoğun itirazı ve yardımcı hakemin ikazı sonucu penaltıyı vermiştir. *

    ardından durum 0-0'ken maçın kırılma anı denebilecek pozisyonda kayseri erciyessporlu john boye'un konyasporlu ciprian marica'yı ceza sahasında düşürmesine devam kararı vermiştir. pozisyon %100 penaltı ve kırmızı karttır. bu pozisyonda hareketi yapan john boye ise birkaç dakika sonra kayseri erciyesspor'u 1-0 öne geçiren golü atmıştır. özetlemek gerekirse; fırat aydınus çok kritik bir maçın kaderiyle oynamıştır. bu maçın düşme hattındaki diğer takımları da yakından ilgilendirdiğini düşünürsek ligin de kaderine direk etki ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

    aykut kocaman'a sözlükten farklı bir duygu beslemiyorum ancak gerçekten konyasporlular için üzüldüm. bu durum bizim başımıza gelse eminim bu başlık bugün entry dolardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın