resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2535
    türk insanının en sinir bozucu özelliği katı önyargılar oluşturması, bu önyargıları uzuuuun müddet yıkamaması, zar zor yıktıktan sonra ise önceki savunduğunun 180 derece tersini aynı hararetle savunması. brumada da bu durum var, selçukta da var.

    bruma geldiğinde herkes ölümüne övdü yine. ronaldodan çıkıldı di mariadan girildi. uzun müddet bir şey oynayamadı. o dönem başından beğenmeyenler bir yana, nedense brumanın bir şey oynayamadığını kabullenemedi insanlar, sürekli bahaneler bulundu, hep bir şey eksik olduğu için, at yüzünden, eşek yüzünden vb diyip durdu.

    bruma bir süre daha bir şey yapamadıkça bu katı önyargı dağılmaya başladı. günümüze geldiğimizde şimdi gömen gömene. murat hacıoğlundan giriliyor serdar eylikten çıkılıyor. eskiden nasıl müthiş topçu olduğu körü körüne savunuluyorsa, bugün de dünyanın en büyük kazığı olduğu ölümüne savunuluyor.

    muslera gelmeden önce büyük kazıktı, şimdi dünyanın en iyi kalecisi, gökhan töre balondu, şimdi olcan + brumadan bile büyük topçu oldu, ülkenin en iyisi oldu, melo gelmeden önce brezilyalı mustfa sarptı, şimdi haginin koltuğuna oynuyor, burak yılmaz zaten yılın 6 ayı yeraltında 6 ayı olymposta, selçuk eskiden xelçuktu, şimdi barış özbek, vs vs. o kadar çok örnek var ki bununla ilgili. aynı olguların nasıl bu kadar zıt bir imaj yarattığını varın düşünün, çok anlamsız.

    bruma da ne abarttıkları kadar kötü, ne ilk geldiği zaman abartıldığı kadar iyi. 13 milyon çok evet, oldu bitti ne yapalım şimdi? brumayı kovalım mı? 13 milyonluk tazminat davası mı açalım aysal - terim ikilisine? brumayı dövelim mi? hamza brumaya da tellese de güveniyor. seneye ikisi de takımın değişilmezi olacak. biraz sabredin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın