resim
Eray İşcan
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:32
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 785
    yabancı kaleciler konusunda ne kadar şanslıysak, türk kaleciler konusunda da bir o kadar şanssısız. benim izlediğim dönemlerden simoviç, taffarel, mondragon, muslera üst düzey kalecilerdi. stauce, friedel, de sanctis de üst düzey olmasa da iyi kalecilerdi benim gözümde. bu yüzden zapata-leo franco gibi adamları kenarda tutarsak galatasarayın yabancı kalecileri genelde iyiydi. ama türk kaleci konusunda maalesef çok şanssız.

    çoğu galatasaraylı için hayrettin orda burda dalga geçilen adamdır. dalga geçenlerin çoğunun hayrettinin tüm sezonlarını izlediğini zannetmiyorum. sadece son dönemlerindeki hataları. ama benim hatırladığım kadarıyla özellikle ilk dönemlerinde çok iyi bir kaleciydi. hatta yakın dönemdeki en iyi türk kaleci diyebilirim. hayrettin'den sonra gelen mehmet duymazer, mehmet bölükbaşı, volkan kilimci, orkun uşak,fevzi elmas, aykut erçetin, ufuk ceylan hiç birisi hayrettin'in tırnağı olamaz.

    bu kadar adam saydım ama bunların arasında gördüğüm en kötü kaleci eray işcan'dır. adam 24 yaşına gelmiş, hala birşeyler olacakmış gibi bir de rakam yükselterek kontrat uzattık. maalesef alınabilecek genç bir 3. kalecinin de önünü tıkadık. ha oldu ha olucak diye diye bütün kalecilerimizi 30 yaşına getiriyoruz. yol yakınken gönderelim de iyi bi genç kaleci alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın