• 3
    bugün bazı internet sitelerinde galatasaray'a transfer olduğu konuşulan 16 yaşındaki kamerunlu kaleci.

    bu yerli kaynak:
    http://spor.haber7.com/...2-yilligina-gsarayda

    bu da sanırım referans alınan yabancı kaynak:
    http://www.lionindomptable.com/...gage-au-galatasaray/ bu haberde söylenene göre 1 şubat'ta sağlık kontrolünden geçmiş, 3 şubat'ta ise imza atmış ve galatasaray rezerv? takımında oynayacakmış. (google translate'in yalancısıyım)

    https://gss.gs/Xqw.jpg bu da kardeşimizin resmi. annesi ve kardeşiyle gelmiş. yanlarındaki üçüncü kişiyi tanıyamadım. yabancı kaynaklı haberde ise kendisinden kulüp başkanı olarak bahsedilmiş. bahsedilen kulüp galatasaray mı yoksa bu kardeşimizin geldiği kulüp mü bilemedim. arkadaş bira göbeği, pantolonunun içine soktuğu kazağı ve paltosuyla pek de tekin birine benzemiyor. bu arada resimde steve kouang kardeşimizi ellerindeki eldivenden tanıyoruz. kardeşi olduğunu tahmin ettiğimiz diğer arkadaşımız ise sportif duruşuyla 'bende de iş var' gibi bakıyor. annemiz ise resimle pek oralı olmamış gibi. bu arada ben hala bira göbekli paltolu elemana takıldım. bakalım bu işin altından yine başka bir hikaye mi çıkacak? arkadaşla ilgili internette başka bir kaynak yok. bira göbekli eleman diyorum; pek tekin durmuyor.

    ekleme: facebook'ta steve kouang isimli tek bir kişi var. o da bu arkadaşımız. 'galata, istanbul, turkey'de yaşıyor'muş. profil resmi de 'fatih belediyesi yenikapı spor tesisleri'nde çekilmiş: https://gss.gs/Lob.jpg

    https://www.facebook.com/steve.kouang
    https://www.facebook.com/...uang/353940414807159

    resimler incelendiğinde kardeşimizin yenikapıdaki halı sahada çekilmiş resimerine ulaşılabilir. yabancı kaynağa konu olan haberde paylaşılan resim de bu sahada çekişmiş. yani paltolu amcamız muhtemelen türk. zaten tip de yüzde 90 türk'e benziyor. galatasaray başkanı bu arkadaş demek ki.

    eklemeye devam: hahaha bu da galatasaray'ın spor kompleksi: https://www.facebook.com/...p;type=1&theater
    https://gss.gs/GFL.png

    bana kılırsa resimdeki abi halı sahanın sahibi. seni galatasaray'a transfer edicez diye kardeşimizi kandırıp halı sahalardaki kaleci problemine böyle bir çözüm bulmuş olabilir.

    tabi tüm bunlar benim kendi ulaştığım bilgilerden çıkardığım sonuç. resmi bir ağızdan açıklama gelse de biz de gerçeği öğrensek. zira bu kulübün menajerlerden yediği kazığın haddi hesabı yok.

    şu anda twitter'daki hemen hemen tüm spor ve galatasaray hesapları "galatasaray'ın, kamerun'un gelecek vaat eden ve 'yeni muslera' olarak adlandırılan 16 yaşındaki kaleciyle menajerlerin önerisiyle 2 yıllık anlaşma imzaladığını" yazıyor. galatasaray scout ekibinin şefi emre utkucan sanırım konuyla ilgili bir açıklama yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın