resim
Koray Günter
Takım:Karagümrük
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 402
    rize ve balıkesir maçlarındaki performansı iyi olsa da bu takımların hücum oyuncularının kalitesini düşünerek yorum yapmak lazım. bursa maçı iyi bir sınavdı koray için ama o maçta da sabri'nin sakatlanmasıyla takım kaos içinde oynadı ve sürekli oyuncuların pozisyonları değişti. yani henüz karşısında savunacağı ciddi bir rakip olmadı.

    her şeye rağmen bir gelişme olduğu açık koray'da. yavaş yavaş güven vermeye başladı ve stoper rotasyonunda kullanılabileceğini kanıtladı. bugünkü balıkesir maçlarında da önceki maçlarda yaptığı pas hatalarını da fazla görmedik. hatta hatırlamıyorum ben pas hatası yaptığını. topu oyuna sokmak bir stoper için önemli. bugünkü pas performansını ileriki maçta devam ettirir umarım.

    birkaç maçtır koray'da gözlemlediğim en önemli eksik hava topları. semih'in bu özelliğinin zayıf olduğundan yakınırdık, koray semih'i mumla aratıyor hava toplarında. bugün bazı pozisyonlarda zıplamadı bile ki bu bayağı endişe verici. chedjou'nun golünde kafayla pas vermeyi başardı ama bomboş bir pozisyondaydı ve bana göre orda kaleye vurması lazım bir stoperin.

    savunma olarak fena performans göstermiyor birkaç maçtır. ancak demin belirttiğim gibi inşallah bu performansını kaliteli hücum oyuncularına karşı da gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın