• 1279
    aslında bu kurum hakkında çok şey yazıp, söylerim ancak kısa ve öz olma iyidir.

    mesela sezon başı bir külübün başkanı rahmetli oldu, olabilir kimse ölümsüz değildir ancak zaten yeterince kirli bir ülkenin federasyonu çamurdan çıkmayan domuzlar gibi tabir-i caizse birden yeni beyaz sayfalar açıp laylaylar lomlomlar ile ligin ismini bu saygı değer ismi ligin ismini vererek zaten sözde bağımsız olan bu kurum zaten şaibe,teşvikleri kendileri yapmadı mı ? ben galatasaraylıyım bu lige nasıl güveneyim ? her hakkı yenilen federasyon binasına mı gitsin, hakemlere telefon mu açsın, hakem odaları mı basın veya şikeyi aklamak için siyasetçileri mi yalasın ? hayır yani spor ne için vardır rekabet,kazanma,başarı için şuan ki ortam da haksız rekabet olmuyor mu ? bizim özhan başkan en az bu eski başkan kadar saygıyı hak etmiyor muydu ? yok zaten ligin ismine verilsin diye değil, zaten verilmesin yani ne alaka ? sonra galatasarayın rakipleri çıkıp demez mi bu nedir diye.

    rekabet artık futbolcuların ayaklarında değil, rekabet artık futbolun sözde yöneticileri arasında öyle ki kim federasyon ile denge kurarsa ve medya önünde hatta kapılar arkasında ağlarsa, sesini yükseltirse herhalde o zaman başarı geliyor.

    başta şuan ki galatasaray yöneticilerinden bazıları olmak üzere çoğu futbol yöneticileri çok ama çok şerefli,namuslu,haysiyetli,onurlu,gururlu,umutlu insanlar değilsiniz !
App Store'dan indirin Google Play'den alın