• 5
    ilk yarısı 3-0 biten karşılaşma. bayern münih niye baskı yapmaya devam edip ikinci yarı 5 gol daha atmış? niye oyunu rolantiye almamış? bu kadar ciddiyete ne gerek var? niye 2.yarı oyuna asılmışlar? boşuna yormuşlar kendilerini. (ironi içerir)

    12 şubat 2015 galatasaray konyaspor maçında özellikle 2.yarı sıkıcı, temposuz ve kötü futbol oynadığımızı söyledim diye art niyetli oldum, fenerli oldum, troll oldum. ilk yarı 4 gol atmışız. ne gerek varmış kasmaya. zaten kimin umrunda güzel futbol, bol gol? stada gelen taraftarlar boşuna para veriyor. taraftarın işi bağırmak zaten. bu yüzden para veriyorlar maçlara. bu ülkede oynanan futbolu asla sorgulama. futbolcuları hep el üstünde taşı. aman kırılıp, üzülmesinler. önemli olan sonuç. seyirci, taraftar kimin umrunda. sahi niye milyon eurolar kazanıyor bu futbolcular? entertainment diye bir kavram mı var? o da neymiş öyle? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

    biz bu kafayla avrupa'da kupa mupa alamayız.

    çünkü bu kafa şu kafa ---> ne güzel süper ligimiz, ziraat türkiye kupamız var, hamit gibi yıldızımız, selçuk gibi maestromuz var işte. bunlar neyimize yetmiyor? bunların kıymetini bilin. nankör olmayın kafası.

    3m euro kazanan futbolculardan daha fazlasını istemek, beklemek hata zaten. nedir ki 3m euro? ekmek parası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın