• 20
    bruma sempatizanı falan değilim. söyleyeceklerimin yeri burası mı onu da bilmiyorum ama bazı taraftarlar bruma'ya gerçekten çok haksızlık ediyor.

    bu çocuk daha çok genç. bizim takımda yetişme ihtimali bir real madrid, barcelona,bayern munich'e göre çok daha yavaş olacaktır çünkü bizim futbolcu yetiştirme özelliğimiz neredeyse yok. 3-5 yılda bir ortalama futbolcu yetiştiriyoruz. cl'de çeyrek oynayabilecek kapasitede falan yani.
    *

    bakın emre çolak 91 doğumlu kaç senedirde galatasaray'da fatih terimle bir kaç maç iyi oynadı. ondan sonra ortada yoktu, ta ki hamza hoca gelene kadar. tamam bu çocuğu da eleştirdik ettik bedavaya para kazanıyor dedik. böyle devam ederse artık rahat rahat ligde oynar emre çolak ne bileyim mesela 34 maçın 20-30'una koyarsın emre'yi. zaten adam da yok şu an pek ama kötü oynamıyor çocuk.

    bruma'ya gelelim şimdi.

    daha 1- alt yapıdan yetişmediği için ve 10 milyon euro bonservis bedeli ödendiği için hemen patlamasını istiyoruz hatta 30 milyon euro'ya satalım istiyoruz kimilerimiz.

    ha işte o iş öyle galatasaray'da veya herhangi bir türk takımında olmuyor. bunu yapabilecek takımlar belli real,barca bayern vb. gibi. takımlarda olur. çünkü yetiştirirler.

    şimdi bu cocuğa sırf 10 milyon euro ödendi diye haksızlık etmemeliyiz. bizim taraftarımız eder ama tabi. abi bikere 10 milyon euro'ya gelin beni alın demedi bruma.
    4. tercihi sneijder olanlar aldı. bruma'ya kızamazsınız. çünkü cocuk zaten kendini kanıtlamamış. mesela bi yerde kendini kanıtlamış örnek sneijder' bize geldikten sonra oynamasaydı bonservis bedeli 7.5 milyon euro mesela bunun için sneijder'e de kızabilirsiniz oynamıyor diye. neden kızabilirsiniz çünkü daha önceden oynamış adam iyi oyuncu ama bizde oynamıyor deyip taraftar olarak üzerine çullanabilirsiniz. orada haklısınız da. ama bruma daha kendini kanıtlamamış ve 20 yaşında. mecbursun kızmadan beklemeye ! destek olmak zorundasın ! tamam eleştir, tamam çok kötüyse yerden yere vur ama yinede sahaya çıktığında destek ol !

    çünkü bruma hiç bir şey yapmadı. kaç senedir aydın yılmaz'ı bekliyoruz ? sanki aydın yılmaz'ın yıllardır bedavadan kazandığı yıllık maaşı 10 milyon euro etmedi ? ona bonservis vermedik ama her sene oynamadan yıllık ücretini ödedik.

    arkadaşlar yapmayın etmeyin. beklemek zorundasınız. eleştir ama destek ol. destek olmaktan başka bir şey yapma.

    not : yazar bu entry'sinde bruma'yı korumamıştır. bruma'nın yerinde ahmet, mehmet te olabilirdi.

    başlık sempatizanlık başlığı. ağır wesley sneijder' sempatizanıyımdır. söyleyeyim dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın