• 11
    galatasaray'lı olmamdan sebep takımda ki birçok topçu gibi kendisine de sempati duyuyorum. muhtemelen galatasaray'lı olmasaydım da kendisine sempati duyardım. çünkü kendisinin futbolcu özellikleri itibariyle dünya'da çok az muadili var. aklını, yüreğini ve vücudunu işi için uygun hale getirirse gelecek 10 yıl onun. biz istiyoruz ki bruma bizimle büyüsün, galatasaray'la var olsun.

    şimdi birazda profesyonel kariyerinin başında, ilk kez ülkesinden dışarı çıkmış, ağır bir sakatlık atlatmış bruma ve avrupa'da jenarasyonun önemli 2 isminin performanslarına bakalım. son 2 sezonu baz alalım ve draxler'in 8, rafinha'nın 13 yaşında kulüplerine ayak bastıklarını belirtelim. son olarak çok mühim değil ama bruma 1 yaş daha genç ikisinden.

    draxler; 3934 dakika süre almış, 43,7 maç eder. 8 gol. 12 asist.
    rafinha; 3506 dakika süre almış, 38,9 maç eder. 6 gol. 9 asist.
    bruma; 2317 dakika süre almış, 25,7 maç eder. 4 gol. 10 asist.

    şimdi bu çocuk ne yaptı ya da ne yapamadı da kendisinden vazgeçenler kervanına birileri katılıyor anlamış değilim. 2 maç kötü oynadıktan sonra ben anlamıştım zaten balon bu çocuk demenin faydası ne? tabii olumsuz üzerinden otorite sağlayacaksın ki herkes sende bir keramet var sansın. kazanamayacaksınız beyler. bruma sizi de yenecek. devasa potansiyeli takımı da başka bir noktaya getirecek.

    psv var hani beyler hollanda takımı. böyle bir sürü bruma* gibi genci var. yaş ortalaması 22-23 falandır. geçen sezon perişan haldelerdi, hemen hemen aynı takım. bu sezon şampiyon olacaklar mesela. bakın, bir kulüp nasıl büyüdü.

    bırakın biz sinan'lı, bruma'lı, koray'lı galatasaray'lar isteyelim. bırakın kulüp büyüsün. oyuncularımız büyüsün. siz de sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış veteran yıldızlar önerin. gölge etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın