resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2484
    lisede hoşlandığım bir kız vardı. aynı zamanda kendisi arkadaşımdı. yani ben onu seviyordum ama o bunu bilmiyordu. belki de biliyordu ama çaktırmıyordu. yani bilmiyorum bazen gayet biliyo gibi bakıyodu gözlerime bazen de mal gibi bakıyodu. işin aslı gerçekten nasıl baktığını yani bakışlarında ne anlam olduğunu bir türlü çözemiyordum. bi gün sanki ona karşı olan hislerimin farkındaymış ve bundan mutluymuş gibi, bazen ise eğer bu hislerimi ona açıklarsam beni bir kaşık suda boğacak gibi davranıyordu. allah'ım çıldırmak üzereydim.

    bazı derslerde yanyana otururduk. ben gözlerimi gözlerinden alamazdım. tamam tamam arada bacaklarına da baktığım oluyodu ama genelde gözlere odaklanmaya çalışıyordum. bazı günler karşılıklı o kadar eğlenirdik ki içimden "olm o da benden hoşlanıyo işte kız daha ne yapsın ne anlatsam gülüyo bence benim ona açılmamı bekliyo şu anda" diye geçirirdim ama bazen de selamımı almazdı oros.. öhm neyse. böyle davrandığı zamanlarda da "ulan sana kız mı yok zaten bi boka benzemiyo" diye düşünürdüm. yani bir gün kızla evlenme hayalleri kurarken ertesi gün "benim için artık sen bir yabancısın. yüzünü bile görmek istemiyorum yoluma çıkmasan iyi edersinn" modundaydım. bütün lise hayatım bu kız yüzünden git-gellerle geçiverdi.

    sahi ben bu kızı niye anlattım lan şimdi? şaka şaka şunun için anlattım. şu anda benim için bu kız bruma'dır. maçını izlerken bir pozisyonda kanattan yaldır yaldır koşarken "aha sonunda wonderkid'imizi bulduk" diye cümleye başlıyor fakat pozisyonun sonunda "yine geldi tipini siktiğim" diye bitiriyorum. yani karar veremedim bir türlü. bunun da suçlusu kesinlikle kendisidir. adam da ne yapmaya çalıştığını bilmiyor bence. o da sanki kendi içinde "ulan paramı alıp yatsam mı?" ile "burdan yardırıp 2 seneye real madrid'e giderim" arasında büyük bir çelişki yaşıyor gibi.

    allah aşkına bi karar ver artık canını yediğim. oynayacaksan oyna yatacaksan yat ulan bizi ne arada bırakıyosun?!? bu konuda ontivero'yu kendisine her türlü tercih ederim. adam akıllarda hiç soru işareti bırakmadı allah için. geldi sıçtı gitti. hani bi maç süper oynayım milletin kafası karışsın falan yok. burda da sıçtı antep'te de sıçtı. adam sıça sıça gitti. bak ona bi şey diyo muyuz?

    sen de artık oynayacan mı oynamayacan mı bi karar ver be bruma'cım valla seni izledikçe ergenliğim aklıma geliyo. çek kurtar bizi şu hayattan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın