resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1136
    sezonun geri kalanını sol bekte geçirip bizi yabancı sınırlamasında rahatlatması gereken oyuncu. onun oynamaya, bizim de skora katkı yapacak sol beke ihtiyacımız var. golü seven yapısı var ve 1 hafta içinde sol bek pozisyonunda 1 gol 1 asistle oynadı. adam eksiltemiyor, çabuk değil ama sol bekte bu eksikleri sırıtmıyor ve tekniği düzgün olduğundan çok verimli oluyor.

    riera her ne kadar hucüma müthiş katkı veren soğukkanlı, pas istasyonu olabilen bir sol bek profili çizsede defansif yönü hep sorundu. aklıma hemen geçen seneki trabzon maçında olcan'ın bize karşı attığı gol aklıma geliyor.

    telles ise riera'nın daha iyisi olarak alındı ama bence riera katkısı bile veremedi. hele ki elimizde orta açabilen tek bekin sabri olduğu düşünülürse ki ben 2 senedir sabri'nin gayet iyi orta açtığını düşünüyorum olcan sol bek için bizim adımıza bulunmaz nimet. bu oyuncudan bir şekilde faydalanılmalı ve sanki hamza hoca'da bu maçın ardından söyledikleriyle olcan'ın performansından memnun ve eğer macera aramazsa olcan sol bekte 14-15 sezonunu bitiricek. umarım sol bekteki kısa süreli de olsa başarılı performansını uzun döneme yayar ve takıma pozitif katkı verir.

    edit: andrei taganov uyardı, bursaspor maçında umut bulut'a asisti var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın