• 5
    birisi hiçbir zaman galatasaray standartlarında olmayan, ötekisi ise 18 şubat 2008 konyaspor galatasaray maçından sonra hayatı kaymış futbolcudur.

    uğur ki o sezon o maça kadar bizim as oyuncumuz olarak oynuyordu. sakatlıktan sonra beğenilmedi haliyle, fakat o sezon gerçekten hatırlanacak bir performans sergiliyordu. bütün galatasarylılar gibi ben de o zamanlar 10 seneyi kurtardık gözüyle bakıyordum uğur için. ayrıca şayet böyle bir sakatlık gerçekleşmemiş olsaydı ve o çizgisini koruyup üzerine azar azar koysaydı şu an belki de milyon eurolar harcamayacaktık sağ beke. mesela şu an sabri alternatifsiz kalmayacaktı, hatta uğur'un yedeği olarak kadroda rotasyon oyuncusu olacaktı. veya belki de yollarımız çoktan ayrılmış olacaktı. hatırlıyorum necati'ye, hakan'a, ümit'e, hasan'a, ilic'e, nonda'ya harika asistler yapıyordu sağ taç çizgisinden. deplasmanda aldığımız bir bursaspor galibiyeti vardı ki -ümit karan atmıştı golü- golden çok daha değerli bir asiste imzasını koymuştu.

    ve yine o sezonun sonunda efsane maçlar çıkarttığımız euro 2008'de de gökhan gönül yerine kendisini seyreyleyecektik muhtemelen.

    ferhat için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. alt yapıda o zamanlar tek sol bek kendisi gibi görünüyordu, onun ekmeğini yedi biraz. ergün, orhan gibi futbolcular da sakatlanıp yavaş yavaş da yaşları ilerleyince takım içerisinden bir alternatif yaratmak zorunda kalmıştık. gerets de şaak diye koymuştu kendisini sol beke.

    nasip değilmiş her ikisi için de. iyi çocuklardır ferhat ve uğur, ayrıca çok sağlam galatasaraylıdırlar.

    edit: sabri oynamış gökhan yerine euro 2008'de. uyarılar için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın