• 15
    fenerbahçe'yi cumhuriyetin kalesi ilan etmiş gazetenin spor servisidir. sözcü gazetesinin spor gazetesi de amk'imiş, geçen gün öğrendim. fenerbahçe lehine haberlerinin sebebi de anlaşılmış oldu. 'fenerbahçemisss' bir hata olmuş olabilir ama yanlış olmadığı da bir gerçek. resmi sitelerin açıklamaları dışında hiçbir spor servisinin haberine inanmamak gerekir. sadece transfer döneminde ne kadar yalan yazdıklarını okumak yeterli. yalan sattığı için, bu tarz gazeteleri satın alarak yalan yazmalarına destek oluyoruz.

    herkes istediği gazeteyi almakta özgür ama bana kalırsa hiçbir gazeteye para verilmemeli. zaten modası geçmiş, bir hayli eski(12-24 saatlik haberler günümüzde eski haberdir) haberlerin yer aldığı bir şeye para vermek enayiliktir. ha derseniz ki bu adamlar emek veriyor, düzgünce gazete çıkarıyorlar, destek olayım, orada durun derim. türkiye'de bağımsız veya tarafsız gazete yoktur. bir gazetenin belli bir bakış açısı da olabilir, bunu da kabul ederim sonuçta birden fazla doğru olabiliyor bazen ve herkes kendi doğrusunu savunabilmeli. fakat ülkemizde herkes başkalarının yanlışlarını yazdığı için gazetelerde yalan yanlış haberleri okuyacağınıza internetten farklı kaynaklara bakarak kendinize göre haberin gerçeğinin nasıl olabileceğini tahmin edebilirsiniz.

    bu örnekte verdiğim iki gazeteye de para vermedim. sabah gazetesine şans eseri dahi denk gelmedim, hatırlamıyorum dolayısıyla yorum yapamam. ama madem cumhuriyet gazetesinin spor servisi başlığındayız, cumhuriyet gazetesi, sözcü gazetesi ile okunacak en son gazetelerden biridir. ''vatan millet izmir'' mottosu ile yazılır, ''tehlikenin farkında mısınız'' reklamıyla mide bulandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın