• 12
    benzeri gazeteler** gibi pek detaya girmeden üstünkörü bir spor sayfası hazırlayan günlük gazete. muhtemelen fenerbahçe'nin maçının haberini fener'in resmi sitesi tarzı bir yerden kopyalarken "fenerbahçemiz" ifadesini "fenerbahçe" yapmayı unutmuş bir editör yüzünden bugün spor sayfası hatalı çıkmış.

    basının susturulmaya, tek tipleştirilmeye çalışıldığı ülkelerde gazete tirajları bile bir duruşu gösterebilir. bu yüzden benim de her gün olmasa da aldığım gazetelerdendir cumhuriyet. kasıtlı haber yapmadıkları sürece almaya devam edeceğim.

    düzeltme: bir köşe yazarı olan mustafa balbay'ın fenerbahçe'nin yürüyüşünü "fenerbahçe direnişi" olarak tanımlaması nasıl olur da gazeteyi fenerli ilan eder anlamak mümkün değil. sözcü mözcü değil bahsettiğimiz gazete, cumhuriyet'in yaptığı haberlerde fenerbahçe'ye herhangi bir taraflılık göremezsiniz. tabi ulusalcı mulusalcı diye sallamadan önce köşe yazısı ile haber arasındaki farkı bilmek gerekiyor.

    fenerbahçe yürüyüşünün direniş olduğuna dair cumhuriyet'te çıkan yazı şu: http://www.cumhuriyet.com.tr/...hce_Direnisi....html
App Store'dan indirin Google Play'den alın