resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1934
    burak yilmaz'in toplu oyuna sifir katkiyla 3 pozisyona girip birini attigi mactan sonra savunulmasi ve umut'un ayni seyi yapinca yerin dibine sokulmasi biraz sekilci bir yaklasim ya da yanli. 3. bir şık yok bunu aciklamak icin.

    kendisi de burak da futbol yetenekleri bakimindan yetersiz oyuncular. burak daha hizli ve cevik, umut daha iyi sicrayip daha fazla mucadele ediyor. ikisini toplayinca bile net bir santrafor cikmiyor o ayri ama umut'un su kotu oyununda bile takima katkisini yazmali birileri.

    elinde milan baros yoksa ceza yayi uzerinde bu kadar fazla tutmazsin santraforunu. burak ve umut ozelinde soyluyorum, top bizdeyken ceza yayi uzerinde bu kadar cakili oynatilmamalilar. butun yeteneksizlikleri ortaya cikiyor boyle oynayinca. sneijder'in 2 pozisyonunu yedi umut bu sekilde. sneijder verkac kovaladi ama umut yaya cakili kaldi, sonra sut cekmek icin bosluga dogru cekeyim dedi ama bu sefer de umut onunde kaldigi icin umut'u tutan adam sneijder'i de engelleyecek konuma gecti. burak da ayni hatayi yapiyor. top almaya da cikamiyorlar ceza yayina cakili kaldiklarinda.

    nonda, baros, hakan sukur gibi adamin yoksa hatta umit karan'a bile fitim, boyle adamlarin yoksa, elinde burak ve umut varsa ceza yayina hapsetmezsin adamlari. umut'un bugunku kotu oyununda en buyuk sknti pozisyon aldigi yerlerdi. tekrar yazalim, adam yeteneksiz dogru ama faydalanilmayacak adam degil.

    faydalanmayi bildikten sonra yekta hatta tarik'tan bile faydalanilir. (ikisinin de bu takimda isi yok, ilk gitmesi gereken yekta. sakin yanlis anlasilmasin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın