• 14
    9 şubat 2015 eskişehirspor galatasaray maçı futbolcularımızın koşu mesafeleri

    maçın en çok koşan 5 oyuncusu + hakem => http://imgim.com/812incip4777034.png
    takım içi koşu mesafeleri => http://imgim.com/encokkosangalatasaray.png

    uzun süredir kötü oynayıp kazanamıyorduk ve gerçekten bunun nasıl bir haz olduğunu unutmak üzereydik. tarık çamdal, yekta kurtuluş, umut bulut ve emre çolak'ın rezalet futboluna rağmen 3 puanı almayı bildik. böyle maçlarda önemli olan 3 puandır. zemin kötü, hakemin kritik kararları var ve takım da kötü 3 puan almak altın bulmak gibi bir şey.

    hamza hoca sanırım bu maçta orta sahayı kalabalık tutup savunma arkası toplara önlem almak istedi. nitekim önlemi aldı ama bu sefer eskişehirspor organize ataklar ile kalemize gelmeye başladı. yekta'nın ciddi bir şekilde sahada ruh gibi gezmesine tahammül edemedi ve 2. yarı sahaya olcan adın ile başladı.
    bu hamle ilk başta kötü gibi görünse de alex telles'in çıkışında olcan'ın sol bek pozisyonuna geçmesi ve o bölgeyi bir kanat oyuncusu gibi kullanması 2. yarı ölü olan takımı tekrar atağa kaldırmaya başladı. sneijder öyle ahım şahım oynamadı belki ama attığı 2 pas takımın 2 gol atmasına neden oldu. * bazı büyük oyuncular maç içerisinde görünmezler ama attıkları pasla, çektikleri isabetli ve düzgün şutlarla takımı sırtlarlar. sneijder bu yüzden hep maç içerisinde olmalı.
    sonucunda 3 puan aldık ve yarışın içerisindeyiz. ruhsuz ve kötü futbol da olsa teşekkürler çocuklar kazanmasını bildiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın