• 6
    galatasaray anayasasının 1. maddesi galatasaray'ın parası düzgün yönetilemezdir. başka bir açıklaması olamaz.

    şampiyonluklar kaçarken, uefa sıralamasında gerilerken ki zamanlara hiç bir şey demiyorum.

    çok yakın tarihten örnek vericem. ünal aysal ve fatih terim birisi için paradan anlar diğeri için futboldan diyorduk.

    bakın geldikleri ilk sene kazanabileceğimiz maksimum başarıyı kazandık mı ? evet, yani şampiyon olduk. yani galatasaray'ın kasasına o seneki vizyon, işte reklam geliri falan kazanabileceği maksimum parayı kazanmıştır diye tahmin ediyorum o sene içerisinde değerlendirildiğinde. yani daha fazla kazanamazdık heralde.

    önümüzdeki sezon champions league'ne direkt katılma hakkı kazandık. reklam geliri, bilet,kombine derken daha bir vizyonumuzu genişlettik reklamımız arttı gelirimiz arttı. bunların dışında. yine kazanabileceğimiz maksimum parayı kazandık o sene. ligde şampiyon olduk. champions league'de çeyrek final oynadık reklamımız daha bir arttı ve çok iyi ekstra champions league gelirimiz oldu. o sene de daha fazla para kazanamazdık.

    bir sonraki sene ligde 2. olduk. şampiyonlar ligine hala direkt olarak katılıyoruz ve tüm gelirler bize ait tek takım katılmaya devam ediyoruz. bu senede biraz eksimiz var ligde şampiyon olamadık. ve champions league'de gruplardan çıkıp son 16 ya kaldık. çok ta kötü geçen bir sezon değildi.

    bu sene ise champions league'ne yine katıldık ancak gruplardan çıkamadık. elendik. ligde daha şampiyonluk belli değil.

    şimdi demek istediğim galatasaray yaklaşık 3 yıldır kazanabileceği maksimum parayı kazanıyor. bi geçen sene 2. olduk.

    şimdi biz maksimum kazanabilceğimizi kazanırken, borcumuz artıyorsa buna kim bilir profesör zekası değil. azıcık cocuk zekası yeter. demek ki çok harcıyoruz.
    hıı efendim peki bakalım biz en çok parayı nereye harcıyoruz ? milyon eurolar gitse gitse nereye gidebilir ?

    bak kafamı yine öyle profesör zekasına gerek kalmadan çok çalıştırmadan buldum. hemen sayayım.

    aydın yılmaz
    engin baytar
    emmanuel eboue
    eray işcan gözünüzü seveyim buna yıllık 700bin tl vereceğinize, a2 den 15-20 yaş arasındaki cocuga 10binlira aylık verin *
    yiğit gökoğlan

    yanlış transferlere girmiyorum bak, olur öyle şeyler !

    bir örnek daha veriyorum. mesela yekta kurtuluşbu adam yıllardır kadroda galatasaray futbol takımı'na ne verebilmiş ? iyi bir yedek olmuş mu ? yedek dediğin arada bir çıkıp maçı alacak. nerde görülmüş yekta'nın maç aldığı ? yok.
    çokta kötü bir yedek değil bak öldürüp hakkını verelim. heh bak şimdi böyle futbolcular içinde diceksinki atıyorum 1 milyon euro mu veriyorsun yıllık. diceksin ki senin yaşın gelmiş ister kendine takım bul. istersen yıllığı 500bin euro'dan devam edelim. öyle 3-5 senelik kontrat ta değil. 1 yıllık kontrat hadi bilemedin 2. lan yekta'ya yıllık kim verir 500 bin euro mesela ? istiyorsa gitsin kendi bilir. işte yerine koyacağın olacak a2 de. çok mu zor a.q şurda birileri sakatken çıkıp 3-5 top çevirip 3-5 top kapıcak adam 1 tane bile yok mu arkadaşım ya.

    uzatmanın alemi yok gerçekten. kısaca şunu da söylemek istiyorum. para var ki yeniliyor. olmasa yenilmez. aç kalırsın. aç kalan var mı ? yok. aydın galatasaray'da para var demek ki aydın bu parayı yiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın