• 1
    en son yasanan sancho ve kelsey bone skandalindan sonra yonetimin dikkatini cekme amacli yardim kampanyasi.

    amac tabi ki taraftarlarca branslara yetecek parayi toplamak degil. hatta mumkunse binlerce kisi katilsa bile herkes 2-3 tl para koysun ve sefalet icindeymisiz gibi 3 kurus para icin kulubun onemli branslarinin satildigini gostermis olalim.

    olur da biraz ses getirmeyi basarirsa yuzsuz yuzsuz ekmek parasi diyip senede 10 mac oynamayan ama paralarini catir catir alip milyon eurolar kazanan futbolculara da yardima katilmalari icin baski yapalim. galatasaray futbol takiminda 1.5 milyon euro ve ustu alan adamlar ceplerinden 50'ser bin euro para koysalar yeni bir basketbol takimi kurariz.

    ama benim asil hedefim medya maymunluguna soyunmus albayrak. oyle bos konusmayla galatsaray'li olunmuyor, cebinde akrep var gibi daha uc kurus para cikardigini gormedik galatasaray icin. yaptigi tek maddi katkiyi 20 yil once galatasaray'a otobus vererek yapti onda da milyon dolarla yapamayacagi reklami yapmak icin vermisti.

    madem galatasaray'i buyuk kulup yapan en buyuk deger taraftar -ki butun buyuk kulupler icin de boyledir- oyleyse taraftarin sorumluluk almasi gerekiyor.

    radikal ve ses getirici kampanyalar yapilabilir. mesela gs store'lara uzerinde basketbol bransina yardim yazan kumbara koyalim. icine para konulmasi degil, ortaya cikacak etki onemli.

    yaratici fikirlerle bir sey yapildiginda eminim lafa gelince mangalda kul birakmayan albayrak gibi isguzarlar da ellerini cebine atacaktir. duygun yarsuvat'tan bahsetmedin cunku adam is adami degil. ne oldugu da belli degil aslinda, musteri kapmak icin mi bu kadar yaliyor milleti hicbir fikrim yok. kendisi ile ilgili bir dusunceye bile sahip degilim, adam o kadar gereksiz.

    her neyse, konumuz basketbolun cokusu. futbol macindan daha cok seyrediyorum basketbolu. euroleague'te final oynamak turkiye sampiyonlugundan daha onmeli benim icin. galatasaray'i kucuk dusuren bu capsiz yoneticilerin de dikkatini cekmek icin acil radikal projeler uretmeliyiz.

    sozluk yazarlarindan ricam boyle bir kampanyayi baslatip hep beraber hareket edilmesidir.

    #yenilmezarmada
App Store'dan indirin Google Play'den alın