• 11
    bu sezon deplasmanda sadece iki yenilgi almış bir takım maccabi tel aviv. (pana ve cska deplasmanları) bu yüzden zor bir karşılaşma bizi bekliyor. geçen hafta euroleague'in en büyük şampiyonluk adayı real madrid'i yendiler. bu demek oluyor ki son derece formda ve deplasmanda nasıl oynaması gerektiğini iyi bilen bir takımla karşı karşıyayız.

    maccabi cephesine detaylı baktığımızda en dikkat çeken kişi hem takımını oynatan hem de sayı yükünü çeken bir oyuncu olan geçen sene cska'dan tanıdığımız jeremy pargo'ya çok fazla dikkat etmemiz gerekiyor. bu oyuncuyu iyi savunmak bize maçı getirecek etmenlerden sadece bir tanesi. diğer taraftan her maç belli bir seviyenin üzerinde oynayan devin smith de dikkat edilmesi gereken bir diğer tecrübeli oyuncu. pota altında kullandıkları sofoklis schortsanitis her maç faul problemi yaşayan oyunculardan bir tanesi ancak bu handikapına rağmen maç içinde etkili olan bir oyuncu sofo. bu sebeple pota altında onu savunabilecek tek oyuncumuz olan patric young'a bu maçta büyük iş düşüyor. takımın diğer tamamlayıcı oyuncuları ise brian randle, yogev ohayon, sylven landesberg.

    bu maçta seyirciye çok iş düşüyor. salonu doldurup. son topa kadar takımı desteklemeleri gerekiyor. takımımız eğer bu maçı kazanıp top 8 için önüne daha umutlu bakmak istiyorsa çok iyi savunma ve çok iyi dış şut yüzdesi tutturması gerekiyor. zaten başımızdaki hocamızdan teknik, taktik ve disiplin yönünden hiçbir şüphemiz yok. sadece herşeyiyle çok çileli geçen bu sezonda oyuncularımızın taraftarla bütünleşip maçı kazanma isteklerinin maksimum olması bize galibiyeti getirecektir.

    not: ben de maçta olacağım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın