• 8
    şampiyonluğu kaybetmesine çok sevindiğim takım.

    "fener balı" dediğimiz şey bu sene bu takımda varil dolusu vardı çünkü. aynı grupta olduğu takimlarla başlayalım. san francisco 49'ers sezona çok iyi başlamışken defansif yıldızlarını bir bir kaybetti ve sezon sonunu getiremedi. uzun süre grubu birinci sırada götüren arizona cardinals ise önce as oyun kurucusunu, sonra da onun da yedeğini kaybetti ve yine sezon sonunu getiremedi. bu iki takım bu kadar sakat verip güç kaybetmeden önce seattle'ın playofflara kalıp kalmayacağı bile tartışılıyordu. ama grupta öyle bir bala sahiptiler ki birinci sırada bitirdiler.

    bu bahsettigim durumlar olmsaydı birinci olamazlar mıydı? pek ala olabilirlerdi ama playofflarda bu kadar şanslı ve kolay bir yoldan giremezlerdi.

    bu şanslı yolun ilk ayağında konferans yarı finalinde mağlubiyet sayısı galibiyet sayısından fazla olan carolina panthers ile eşleştiler ve rahat geçtiler. finalde ise karşılarında önceki maçta çok hirpalanmis ve tek ayakla oynayan rodgers'ın sürüklediği packers vardı. wilson'in 4 int attığı maçı dünyanın en aptalca hatalarından biri sonucu kazandıkları onside kick ile bir şekilde kazanmayı başardılar. maçın sonunda o topun onlarda kalması için bir tanker dolusu bal gerekiyordu. bu takımda ise çok daha fazlası vardı.

    superbowl'da ise sanki maç boyu oynayan new england gibi görünmesine rağmen maçın son 20 saniyesine kadar seattle maçı kazanmanın sadece bir adım uzağındaydı ama işte o anda akıl tutulması o arta kalan az miktardaki bala uzanmak yerine maçı verdirdi.

    çok da iyi oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın