resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2408
    sürekli olarak kendini geliştiremediğinden dem vuruluyor bu çocuğun. türkiye'ye gelince gelişimi durmuş. latin alfabesine geçmemizin de etkisi olabilir, o kısım muamma biraz.

    teknik ekip, kondüsyonerler, fizyoterapistler vs. ne işe yarar?

    bu çocuğun fiziği maalesef çok zayıf. tabi bunda çalışmamasının, haylazlıklarının rolü büyük. ama şu da bir gerçek burası da pek mükemmel bir kulüp değil. bizler de mükemmel birer taraftar değiliz. belki de kendisine yeterince faydalı olamadık. ama ya sizler çocuğun aldığı bu kötü sonuçta hiç mi payınız yok? şimdiye kadar yeterince ilgilendiniz mi onla? ha?! prandelli sana soruyorum, mancini sen de dinle! fatih hozam??

    -siz ne diyorsunuz. ilgilenmek ne demek saçımı süpürge ettim.

    -tabi ya daha ne yapayım kazık kadar herif bu yaşa gelmiş. acaba dünya yıldızı olur mu ümidiyle taa istanbullara, galatasaray'a getirdim. avuç dolusu paralar harcadım.

    -arkadaşı pogba takımın vazgeçilmezi oldu. bizimki hala yedek kulubelerinde sürünüyor.gene de elbise ister yaparız, para ister veririz. bir dediğini iki etmeyiz.

    bir çocuk eline antreman programı verip tesise yollanmakla, cebine üç beş kuruş para koyup florya'nın bi köşesine atılmakla eğitilmez. daha doğrusu teknik ekibin görevi burada bitmez. bu yüzden benim kanımca tembel futbolcu, hatalı futbolcu, suçlu futbolcu yoktur. hatalı ve hatta suçlu teknik ekip vardır. o yüzden de bu ayarı bu kara kuru oğlana değil, gerçek sahipleri olan sizlere vermeyi daha uygun buldum.

    gidin şimdi hiçbirinizi görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın