resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 339
    kulüple ilgili soru sorulunca "stoper arayışı olduğunu ben de duydum" gibi haberleri spor gazetelerinden takip eden adam imajı çizen, konu siyasete, şikeye falan gelince bülbül kesilip iktidara yanlayıp, aklınca aziz yıldırım'ı aklayan, artık iyiden iyiye içten pazarlıklı olduğunu düşünmeye başladığım zat. siz çok yanlış gelmişsiniz duygun bey, burası spor kulübü, siyaset yapacaksanız bir partiye girseydiniz? yaptığı açıklamaların da bunadığı için falan olduğunu düşünmüyorum artık, yukarıda da bir komplo teorisi yazılmış*, muhtemelen gidene kadar galatasaray'ı kullanıp, gelecekteki beklentilerini garanti altına almaya çalışıyor.

    sözlükte duygun yarsuvat (18) falan görünce korkuyorum artık; çünkü biliyorum ki kesin garip açıklamalar yapmıştır ve o açıklamaların bizle falan alakası yoktur. bu nedir kardeşim geldiğinden beri ağzından paraleller, şikeler düşmedi; sana mı kaldı bu konuları konuşmak? çok meraklıydın madem başkan olmadan konuşsaydın, ya da mayısı bekle sonra öt! öyle yaparsan kimse sallamazdı dediklerini* çünkü o yüzden şimdi konuşuyorsun değil mi?

    gitmesine 3-4 ay kalan, o sürede de albayrak'la beraber taraftarın sabrını daha çok zorlayacaklarını düşündüğüm geçici başkan. neyse ki futbol takımı iyi gidiyor, inşallah öyle olmaz ama eğer bir tökezlersek ligde, bunlar yüzünden iyice karışacak takım yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın