resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1084
    olcan adın gitsin diye her gün dua ederken 11'e girsin fikrini savunanları gördükçe kahroluyorum.
    bakın bu adam trabzonspordan 4 milyon euroya transfer edildi. yıllık maaşı 1,6 milyon euro. maç başı ücreti de 15 bin euro.

    birazcık vefa duygusu olan, işine saygısı olan adam geldiğim kulüp beni galatasaraya iyi kitledi diye düşünüp verilen para için çaba sarfeder. genç değil yaşı 29. insan ekmek yediği yere saygısızlık yapmamalı. 800.000 bin tl ye yeni oyuncak aldı diye manşetleri süsleyeceğine az çalışıp çaba sarfetmeli.
    ligin ilk yarısı en çok sarı kart alan futbolcu (4 adet) kendisi. elbette mühim değil sarı kart sayısı . ama profosyonel bir futbolcu hangi durumlarda hangi şartlarda sarı kart alır hepimiz biliyoruz. ne yaptı? gole giden atağı kesmek için mi aldı bu sarı kartı? ya da takım arkadaşını savundu diye mi aldı? hayır. tamamen şuursuzca oynadığından aldı. oynadığı maçlarda yaptığı pas hataları , şut çekmeye korkup verdiği paslarla yediği mutlak gol pozisyonları bir degil üç değil beş değil. etkili orta yapamadığı gibi hızlı hücumlarda da fren etkisinde resmen.
    maçlardaki halini, tavrını gozlemleyin umursamaz ve alaycı. aldığı kilolara hiç girmiyorum bile. üniversite sınavına hazırlanırken bi kapak atalım da öyle ya da böyle mezun oluruz düşüncesinde olan öğrencilerden bir farkı yok. ne de olsa geldim param geliyor yansın dünya çok umrumda modunda. bu adam mı girsin 11'e? emin misiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın