• 2
    ligin en kritik haftasında, ligin kaderini etkileyebilecek cinsten bir maç bana kalırsa. bir diğer önemli hafta ise kadıköy deplasmanına gideceğimiz hafta.

    fenerbahçe bizim önümüzde yer aldığı için onların maçı da bizler için oldukça önemli. ligin belkide en iyi top oynayan rakibiyle oynadığımız bu haftada fenerbahçe'nin olası puan kaybı ve bizim kazanmamız ivmeyi tekrar bize çekecektir. aksi durumda ise lig benim açımdan 3 gün sonra dahi sona erebilecektir.

    umarım her şey gönlümüzce olur. önce bugün karabükspor galibiyeti ardından yarın sahamızda güzel futbolla 3 puanı görürüz.

    benim günlerdir kafamda olan bir soru var. cevap gelince mesajımı editleyeceğim.

    geçen hafta kırmızı kart gören futbolcular özellikle samba sow bu maçta oynayamayacak mı ? yoksa cezalarını kupa maçında mı çektiler ?

    edit:

    fenerbahçe'de emre belözoğlu ve meireles sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklar. mehmet topal'ın cezası bitti. afrika kupası'ndan dönen sow ise kadroya alındı.
    karabükspor'da sow ve viola hafta arasında kupa maçında cezalarını çektiler. bu nedenle fenerbahçe karşısında forma giyebilecekler. sakatlığı bulunan onur ayık takımdaki yeni eksiklerden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın