resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2880
    1 senedir sakat olmasına rağmen 18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe a2 maçına neden ilk on bir başladı ve acaba eski sakatlığından ötürü mü 26. dakikada sakatlanıp oyundan çıktı hala anlam veremiyorum. öyle değil dediler çünkü o vakit ama görünen o ki ortada garip bir durum var.

    2014 ocak ayında ayağı kırıldıktan sonra eğer tam iyileşmedi ise neden bu maçta ilk on birde başladı? sonra ne gibi bir sakatlığı daha oldu ki 3 aydır daha hala yol alamamış vaziyette kondisyoner ile takılıyor? anlamıyorum abi bazı şeyleri gerçekten hiç anlayamıyorum, ortada çok acayip şeyler dönüyor. bu da burak yılmaz'ın hazır olmadan sahaya sürülmesi gibi bir şey herhalde.

    ayrıca instagram'ına bakılırsa hakikaten de kebap bir hayatı var, çok garip yani adam kabaca 10 senedir tam bir celebrity ama bunu tam olarak neye borçlu muamma. silah zoruyla her maç içeride dışarıda demeden 90'ar dakika döve döve oynatıldığı günleri görmeyi şiddetle istiyorum, ama bizde ama başka bir takımda, zorla oynatılsın anasını satayım. bunu gerçekten aşırı istiyorum lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın