resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1073
    galatasaray'da şimdiye dek gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan futbolcu. açıkçası kendi futbolundan bu denli uzaklaşmasını beklemiyordum. sahip olduğu potansiyeli ancak gaziantepspor'a transfer olduktan sonra sergileyebilen olcan trabzonspor'da da şu anda bizde yaşadığına benzer bir süreç yaşadı. o dönemde kendisini sol bekte yeniden ispatlayıp daha sonra sağ önde sağlam skor katkısı verdi ve o performans ta galatasaray transferi ile sonuçlandı.

    açıkçası henüz transfer söylentileri çıkmadan evvel olcan'ın bize geleceğini biliyordum zira yaşı itibariyle üst düzey geçireceği zaman kısıtlı ve bu kalan zamanda trabzonspor ile somut bir başarı elde etme ihtimali düşüktü. eskiden beri iyi ilişkiler içinde olduğu selçuk, burak gibi oyuncularda takımımızda olduğundan en doğru tercih ve doğru an buydu olcan adına. bizim için ise milli takımın aktif futbolcusu ve yabancı sınırının olduğu bir ligde doğrudan verim alınabilecek bir isim gibi görünüyordu. trabzonspor'daki son sezonuna bakıldığında da özellikle avrupa ligi performansı bu pozitif tabloyu güçlendiriyordu. takımımızda yer alan daha kaliteli oyuncu grubu ile daha iyi işler yapabileceğini düşünürken, olcan ortalama bir başlangıç ve düzenli şans bulamaması sebebiyle düşen bir performans sergiledi.

    bize transfer olduğunda trabzonspor taraftarı gitmesine sevinip asık suratından dem vuruyorlardı ki bu çok gereksiz bir yaklaşım. futbolcu işini yaptığı sürece dilediği gibi davranmakta özgürdür. takımın havasını etkileyen bir durum varsa da buna çözüm üretmek teknik ekibin işidir. umarım en kısa zamanda kendini yeniden ispatlar ve şampiyonluk yolunda katkıda bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın