• 75
    maçı seyredemeyenler için ilk yarı özeti:

    1- ilk 15 dakika iyi oynadık ya da iyi gözüktük. sanırım rize'nin defansı mefansı eksikmiş. neyse bizimkiler yardırdı.
    2- 30'a doğru o baskımız düştü. hafiften rize kalemize gelmeye başladı. ahım şahım bi pozisyonları olmadı.
    3- birkaç kez rize defanstan topla çıkarken top kaptık. hızlı oynayamadığımızdan pozisyona çeviremedik. birkaç kez tekrarlanması kötü gözüktü.
    4- orta saha çizisi ile rakip kale ortasında kazandığımız duran topları her zamanki gibi saçma sapan paslaşarak ve sonunda defans adamlarımıza dönerek kullandık. şu işe biri el atsın. niye ceza sahasına orta kesilmez. neden bi-iki pasla kolayca ceza sahası önünden şut çıkarılmaz. senelerdir aynı saçmalık.
    5- bruma 2 tane kaleciyle karşı karşıya kaçırdı. 3.'de attı. birkaç kez rakip üstüne gidip geçmek yardırmak istedi. bi kere omuz yedi yerde kaldı, 2 kere takıldı, 1 kere top ayağına dolandı. ayağına top geldiğinde güven veren bir top oynamıyor.
    6- koray 2-3 kez derinlemesine top attı. defansımızdan görmeye alışık olmadığımız toplardı. birinde top umut'la buluştu. çalım attı, pas verdi bruma'ya, o dadefansa kadar döndü. güzelim pozisyon hiç oldu.
    7- sneijder bayağı istekli. çok iyi paslar atıyor derinlemesine.
    8- selçuk da bir tane derinlemesine top attı. onun dışında aynı. sneijder'e ilk golün asistini yaptı.
    9- futbolunu sevmesem de burak'lık bir maç gibi gözüktü. hızlı çıkma şansımız oldu. rize'yi dengesiz yakaladık vs. umut ancak hava topuna çıkıp indirmeye çalışıyor. artık nereye indirmeye çalışıyorsa...
    10- telles'in orta çalışmasına gerek yok. sırf oynadığı maçlarda yaptığı ortalardan artık bişi olması lazım zaten.
    11- emre tek topu bıraktı. gevelemeye başladı. hele bir pozisyonda topu rize defansından kaptık.selçuk ceza sahası çaprazında top istedi. emre bir çalım, iki çalım derken topu kaptırdı. halbuki ilk pozisyonda rahatça topu ilerideki 3-4 oyuncumuzdan birine atmayı deneyebilirdi. en boşu selçuk'tu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın