• 30
    istanbul'da soğuk bir pazar akşamı.arena tribünlerindeki kalabalık alışılagelmişin altında*.takımımızda eksikler can sıkıyor.son oynanan maçta görülen formsuzluk,tam form tutmuşken gelip çatan sezon arası. avurtlarımızı çiğniyoruz,dudağımız kanıyor,sigaralar yanıyor,oturma odalarına sis gibi çöküyor duman.
    dakikalarca istediğimiz tempoya çıkaramıyoruz oyunu.rakip kapandı,açılmıyor.süre azalıyor.

    oyunun son bölümlerine girilirken,sinir krizi dakikalarına yakın,kaleye cepheden bakan orta mesafeli bir duran top kazanıyoruz.tam o anda her taraftarın takımında bulunmasını isteyeceği bir isim var; wesley sneijder.şanslı olan biziz.o bizim takımımızda.
    duran toptan bulduğumuz golle rakibi dağıtıyoruz.son dakikalarda kontradan gelen golle bu zorlu maçı 2-0 lık galibiyetle tamamlıyoruz.şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.

    ve bu moralle keyifli bir hafta içi geçirip bir sonraki maçı beklemeye başlıyoruz.hala en çok cimbom'u özlüyoruz,cimbom'u seviyoruz.

    edit:senaryo biraz farklı işlese de;ilk gol sneijder,ikinci gol kontra,skor 2-0,sneijderi seviyoruz,şampiyonluk yolunda ilerliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın