resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2346
    bruma için aylardır yapılan tek savunma ama adam doğru düzgün oynamadı ki, zaten zeminler kötü, ama yeni sakatlıktan çıktı vs.

    adam az oynadı çok oynadı fark etmez en nihayetinde neredeyse 1.5 senedir bu takımla birlikte.
    sakatlıktan öncesini de biliyoruz sonrasını da, iyi zeminde oynadığını da biliyoruz kötü zeminde de...

    bu sene özellikle hamza hoca geldikten sonra neredeyse her maç 90 dakika oynadı. biraz ışık görsem gam yemeyeceğim. özellikle beşiktaş maçında bir futbolcu için aklın ne kadar önemli olduğu hatta hız ve diğer özelliklerden daha fazla gerektiği ortaya çıkmıştır.yanlış zamanda çalım denemesi, pas tercihlerinde hep yanlış karar vermesi, duracağı yeri bilememesi vs.

    adamın futbol zekası yerlerde , futbol oynamayı bilmiyor resmen. bir adama her türlü yeteneği zaman içerisinde az çok yüklersiniz. ne bilim top kontrolü, kafa hakimiyeti, zıplama, şut vs..
    ama adama akıl ekleyemezsin haliyle.büyük futbolcu olacaksa bu sadece hız ile olmaz. burada insanlarla ters düştüğüm nokta bu.

    hagi, sergen, ronalda yada kendisi mevkine daha yakın olan isimlerin çoğu hızı ile değil ortaya koydukları akıl ile öne çıkmışlardır.

    mesela emenike adam bruma'dan 10 kat daha güçlü, vurdu mu omuzu basıp gidiyor aynı şekilde çok hızlı ama aynı bruma gibi akıl yerlerde, futbol bilgisi ve görüşü sıfır. o yüzden bir bok olamıyor.

    bu adamdan çok iyi 100 metreci olurmuş aslında yanlışlıkla futbolcu yapmış ailesi, ama zararın neresinden dönülürse kardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın