• 20
    4. yıldız yolundaki en önemli maçlarımızdan biri olmakla birlikte aynı zamanda süper lig 2014-2015 sezonu ikinci devresinin de bizim için açılış maçı.

    22 ocak 2015 galatasaray diyarbakır büyükşehir belediyespor maçından hamza hamzaoğlu'nun çıkarttığı dersler bakacak olursak tandemin hakan balta ile emre can coşkun veya sakatlığının geçtiği bilgileri gelen koray günter'den oluşmasını bekliyoruz. koray'ın iyileşmesi ile sanki bir tık daha iyi ve tecrübeli bir defans oyuncusunu geri kazanmışız gibi bir hava var, oysa emre can ile aynı yaştalar, hatta ay farkıyla emre can daha büyük, bu da ilginç bir nokta bence. inşallah bize en hayırlı olanı görev yapar.

    orta sahada melo-selçuk-sneijder üçlüsü 4-4-2 mi yoksa 4-2-3-1 şeklinde mi dizilecek bunu bilmiyorum. pandev ile umut aynı anda oynasalar bence iyi olabilir. pandev hafif geride dursa da top tekniğinden dolayı aşırı iş yapar, ileride tek forvet oynayıp umut bulut'a pozisyon hazırlasa da... burası hamza hocaya kalmış ama çift forvet oynayabiliriz bence çünkü hem hücum silahı açısından burak yılmaz'ın sakatlığı yüzünden bir eksiğimiz var, hem de şun an elimizdeki iki oyuncumuz da takım oyununa yatkın, faydalı isimler. hal böyle olunca da orta sahada 4. bir adama gereksinim duyuyoruz. iki yönlü oyunu sebebiyle emre çolak iyi bir tercih olabilir skora göre maç içinde hamit altıntop veya yasin öztekin (belki bruma) ile de değişebilir. çizgilerde sabri ve telles yalnız kalacak diye bir çekincem var ama bilemiyorum artık 4-4-2 oynarsak kenar güvenliğini nasıl sağlayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın