• 7
    bu akşam saat 20:00'de başlayacak ve ligtv3'den yayınlanacak maçımız. benim gibi ligtv3 aboneliği olmayan arkadaşlara da nesine.com üzerinden yayınlanacak. son 2 euroleague maçımızı buradan sıkıntısız şekilde takip edebilmiştim, tavsiye ederim.

    maç öncesinde, yine sıkıntılı bir haftayı geride bırakarak giriyoruz maça. antrenmana çıkmayan, (kesin olduğunu bilmiyoruz ama)maça çıkmama tehdidinde bulunan oyuncularımız, ne motivasyonla hazırlandılar merak ediyorum. yaşadıklarında %100 haklılar, fakat maça çıkmama tehditlerini ben yakıştıramadım. zira sadece yönetime karşı bağlılıkları yok bu adamların, bu kulübe ve daha önemlisi taraftara bağlılar. ne olursa olsun, bunu düşünmeleri gerekiyor, galatasaray'a bu ayıbı yaşatmaya ne olursa olsun, ne yapılırsa yapılsın, hakları olamaz. taraftarın suçu yok, destek de veriyorlar takımlarına her yerde, her şekilde, bizim için mücadeleyi sürdürmeleri gerekiyor, bunun bilincinde oyunculara sahip olduğumuza inanıyorum halen ben, inanmak istiyorum. en önemlisi koçumuz bu bilinçte en azından, en büyük güvencem de o kendi adıma.

    maça gelecek olursak, keşke taraftar desteği olabilseydi bu maçta da kızılyıldız galibiyeti sonrası oluşan havayı da katıp, alba'yı sindirebilseydik. boş takım olmadıkları ortada, ilk 16'ya kalmaları ve barca galibiyeti gösteriyor. grubun şartları da göz önüne alınınca, içerde bu maçın kaybı, bizim rüyamızı bitirebilecek bir olay olur. kaza yaşamadan, güzelce geçirelim inşallah. takımın bu yılki performansı dalgalı, oyuncuların durumu bizlere bile sürpriz oluyor, ligde 3 maç kaybedip, lider daçka'yı yenen, içerde ibb'ye kaybettikten 3 gün sonra euroleague maçı kazanan dengesiz bir takımız, kadro eksiklerimiz yüzünden. ama son maçta ilk defa güzel savunma ve bench katkısı gördük, dengeli katkı aldık oyunculardan. aynı şekilde takımın demirbaşları arroyo, erceg, son zamanlarda formsuz olsa da sinan'ın yanına, micov, pocius, carter gibi isimlerden de katkı almalıyız bugün. young, kerem ve ender zaten bir şekilde maçın belli noktalarında kendilerinden isteneni veriyorlar. 20:30 da futbol takımının maçı var ama bu maçın ehemmiyetiyle kıyaslanamaz, o yüzden ekran başında desteğimiz aslanlarla olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın