resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1958
    sakat yahut değil, öyle ya da böyle kendisi sezonda oynasa oynasa 3-5 maç oynar kendine bakan bir adamsa da aşırı derecede formdan düşmez. yani o birkaç maçta da belki takımına katkı sağlar. fakat o sayılı maçın faturası 1 milyon küsur euro para o-la-maz. yazıktır. hele hele de yattığım yerden paramı kazanırım ben vs. diyorsa bu açıkça karaktersiz olduğunu, kulübüne ve kendisine saygısı olmadığını itiraf etmesidir. abdürrahim albayrak onun hakkında söylediklerinde haklıdır ( yanlış anlaşılmasın albayrak'ın doğru yaptığını söylemiyorum). ancak her doğru her yerde konuşulmaz 60 yaşında bir adamın, galatasaray'ı temsil eden bir adamın bunu bilmemesi çok yazık. ama gökhan'ın bu sözleri söylediğini duymuşsa bu bilginin doğru olduğuna inanıyorum. sonuç olarak çok ciddi bir vakit ayırıp sürekli takımla zaman geçiren bir adam.

    http://www.youtube.com/watch?v=Zz2derqVRZE
    http://www.youtube.com/watch?v=6CCnPPIU35I

    yukarıda linklerini paylaştığım videolar üzerinden savunuluyor ne güzel konuşmuş, büyük galatasaraylı dercesine. gökhan'ın bu açıklamaları yapmasının 2 tane sebebi olacağını düşünüyorum:

    1- gelen zaferler sonucu yaşanan sevinç sarhoşluğu ve yüksek nabızlarla beraber heyecanla yapılan ropörtajlar.
    2- taraftara yaranmak, hoş gözükmek açısından popülist açıklamalar yapma isteği. ki ben 2. seçenekten dolayı bunları söylediğine inanıyorum.

    selçuk inan nasıl kazandığı parayı hak etmek için çalışmaya bile tenezzül etmediğini düşünüyorsam, gökhan için de aynısını düşünüyorum. hatta gökhan için daha ağır şeyler söylenebilir. misal burak yılmaz'ı da sevmiyorum ama burak yılmaz adamdır. iyi futbolcu mudur? bence değildir ancak lig maçında da şampiyonlar liginde de her dakika elinden geleni yapmak için mücadele eder. hazırlık maçında da adelesini yırtar.

    benim size önerim mikrofon karşısına geçip de galatasaray popülizmi yapan adamlara gereğinden fazla kıymet vermeyin. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın