resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1954
    takımda şu an aydın yılmaz ve hakan balta'dan sonra en sevdiğim futbolcudur ama artık gitmesi gereklidir. tabi ki herkesin durumu farklı yani hepimiz takımı hastalıklı düzeyde takip edeceğiz diye bir kaide yok ama içimden bir ses diyor ki gökhan zan'ı büyük olasılıkla sırf geçmişteki uzun aralardan sonra ortaya koyduğu noktasal ama gayet iyi performansları ve juventus maçı sonrasındaki bomba demeci yüzünden savunanlar aynı zamanda sinan gümüş'ü forvet zanneden kimseler.

    behey!!!

    siz bu adamı 31 ekim 2014 galatasaray kasımpaşa a2 maçında izlediniz mi? fil gibiydi lan. tabi stoperdir iyidir hoştur ama artık o "kendine bakan" gökhan zan gibi durmuyordu, en son daha geçtiğimiz haftalarda uzun zamandan sonra birkaç antrenmanda denendi hatta orada da baya hamlamış şekilde karşımıza çıkmıştı, hamza hoca onu gördü ki devre arasında gönderilecekler listesine koydu. haberiniz var mı o olaydan? uzun zaman sonra antrenmana çıktığını fark ettiniz mi mesela, yoksa a takım kadrosunda gibi gözüktüğü için hep katılıyor mu zannediyordunuz? ya da bu birkaç antrenmanlık denemenin sonucunda nihayet gönderilecekler listesine konduğu arasındaki bağı kurabildiniz mi mesela?

    "olsun ya gökhan zan candır :)))"

    yahu tamam candır, canandır, ben de kendisini çok severim. bakın ilk cümlede de açıkça belirttim ama bu sefer olmamış yani kaç seferdir kendine iyi bakıp da sahalara dönen gökhan zan 34 yaşında bu sefer bunu becerememiş ve fil gibi olmuş. bu kadar basit. belli ki gitmek de istemiyor yani gidecek olsa kendisine takım çok. abdürrahim albayrak haklıdır demiyorum ama gökhan zan çok da gitmek istiyor gibi gelmedi bana.

    tamam efsane oynadığı maçlar oldu, gökhan zan old boys da müthiş ama yetsin artık adamın şu anki hali gerçekten iyi değil. belli ki performansı da kötüydü ki bu son şansı da pek iyi kullanamayıp hak ettiği için gönderilecekler listesinde şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın